Trainingen, Webinars, E-books & Podcasts

Wilt u ook persoonlijk groeien dat kan door een van de aanbevolen Cursussen, webinars, E-books & Podcasts  (de cursussen zijn zowel online als fysiek op locatie of incompany)


Trainingen

Gemaakt om tijd te besparen - De impact van AI is nu al ongekend en om bij te blijven is het belangrijk nu te gaan leren werken met tools als ChatGPT. Onze gids geeft je een enorme voorsprong.

800+ kant- en klare prompts, een superprompt, ChatGPT trainen op je gewenste schrijfstijl, een overzicht van 100+ AI tools en tiental bronnen om je helemaal ChatGPT-ready te maken.

De meest Complete Contentmarketingstrategie Cursus:

Kennissessie Contentmarketing/ Digitalheads Strategy Steps/ Fysieke Toolkit

Wil jij maximaal marketing resultaat?

Meer zichtbaarheid, merkoverweging, website bezoek, meer leads en meer klanten? Het begint met een sterke strategie.

Ontwikkel, samen met ons, een killer Business-, Merk-, of Contentmarketingstrategie voor jouw merk en organisatie.


Webinars

2 oktober 2023 om 15:00 PM

Het trendinformatieplatform van Quantumrun Foresight stelt uw team bloot aan dagelijks trendonderzoek op maat, biedt samenwerkingstools om het trendonderzoek van uw team op de lange termijn te organiseren en te centraliseren, evenals tools om uw onderzoek onmiddellijk om te zetten in nieuwe zakelijke inzichten.

Bij een abonnement krijgt u toegang tot het platform & de webinars


E-book

Zowel op het werkveld als in privé sferen word je bijna dagelijks geconfronteerd met moeilijke situaties en met moeilijke mensen. Als je niet weet hoe je hier mee om moet gaan, dan mis je kansen en stel je jezelf achterop, hoe dan ook.

Een overtuigende presentatie kunnen geven is essentieel in bijna iedere opleiding en voor bijna iedere baan. Spreekangst is hierbij vaak het grootste obstakel. Voor veel mensen is dit hun grootste angst.

Het is daarnaast belangrijk om te weten hoe je een sollicitatiegesprek aanpakt. Hiervoor heb je de juiste kennis op het juiste moment nodig. Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden maken hier het verschil of je een bepaalde baan krijgt of niet.

Juist hierom is communicatiesucces ontwikkeld: om jou de middelen te geven om je persoonlijke doel te bereiken.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!