Nieuws

Moniek van Balen-Uijen - Nieuw lid Raad van Advies & Inspiratie

Onze derde deelnemer voor de Raad van Advies & Inspiratie is bekend. Niemand minder dan Moniek van Balen-Uijen, voormalig bestuurder van de woningcorporatie UWOON. Met rond de 30 jaar ervaring in volkshuisvesting maakt Moniek de juiste persoon om haar kennis en ervaring in te zetten tijdens het Bestuurlijk Debat Wonen. 

Lees meer »

Het Bestuurlijk Debat Wonen is een feit

Het Bestuurlijk Debat Wonen is officieel - 14 december 2023 zal de eerste bestuurlijke debatten sessie plaatsvinden op de prachtige locatie Kasteel de Vanenburg te Putten. Naast een mooie locatie en interessante sprekers. Ook vele vakgenoten en inhoudelijke vraagstellingen waar u samen over kunt brainstormen tijdens de debatten carousel. Om zo de transitie door te kunnen gaan maken van de woonwijk van de toekomst! Meer weten, bekijk nu de website.

Lees meer »

FZR - Nieuw Project Schripsema Management

Weer een nieuw project voor Schripsema Management. Vanaf september 2023 zal Schripsema Management de project begeleiding verzorgen voor de stichting Fokker Zoekt Ruiter. Het programma waarbij ruiters en fokkers elkaar ontmoeten en gekoppeld worden. 

Lees meer »

Hippique Event

De eerste kleine reeks van Schripsema Instituuts Hippique Event zal plaatsvinden op 2 verschillende toplocaties.

Lees meer »

Schripsema Management

Vanaf 2022 kunt u bij Schripsema Management terecht voor allerlei soorten managementondersteuning. Van projectbegeleiding, advies of interim management. Alles is mogelijk bij Schripsema Management BV. Meer weten over de mogelijkheden en wie u al voor ging. Neem eens een kijkje op onze webpagina!

Lees meer »